Cautare

1036 de rezultate pentru "accidente arad" (2.92 secunde)
Giurgiu, Gorj, Teleorman, Dolj, Harghita, Calarasi, Dambovita, Olt, Arad si Valcea), din cauza inundatiilor care au avariat gospodariile oamenilor. ... - Conform datelor primite din teren in aceasta dimineata, se inregistreaza situatii de urgenta la nivelul a 23 de localitati din 7 judete (Giurgiu, Teleorman, Dolj, Calarasi, Dambovita, Olt si Arad).
Sicriul cu trupul alpinistului Zsolt Torok se afla in foaierul Teatrului de Stat din Arad intr-un loc central, unde sunt o pioleta si o placa simbolizand varful muntelui Nanga Parbat.
PROFI a donat in aceasta saptamana 1.000 de masti de protectie catre reteaua de sanatate Regina Maria si alte 100 catre inspectoratele de politie Timis si Arad. ... Apreciindu-le eroismul, PROFI a donat si inspectoratelor judetene de politie din Timisoara si Arad astfel de echipamente de protectie din plastic.
Individul din Arad care si-a ucis in urma cu doua saptamani fetita vitrega, de patru ani, a ajuns din nou la locul faptei.
Agresorul din Arad, care l-a injunghiat pe un barbat si a tras doua focuri de arma spre el, a fost prins la Lugoj.
Un barbat de 33 de ani, din judetul Olt, care trebuia sa fie in carantina, dupa ce s-a intors dintr-o tara cu risc epidemiologic, a fost gasit de jandarmi la o pensiune din Arad.
Laszlo Balint a avut o interventie telefonica la emisiunea Digi Sport Special in care a explicat motivele care au dus la despartirea sa de formatia pe care o antrena de doi ani si jumatate, UTA Arad.
Accident mortal, aseara, pe autostrada Timisoara - Arad, in care au fost implicate un autoturism, un microbuz de marfa si o cisterna.
Tragedie la inchisoarea de maxima siguranta din Arad. Un politist de 32 de ani a fost gasit fara suflare in camera cu armament.
Fostul international a dezvaluit ca a fost invitat de Simion Apreutese, unul dintre cei doi oameni de afaceri pregatiti sa preia clubul UTA Arad de la Alexandru Meszar, la meciul Sepsi - UTA 1-0, de saptamana trecuta, si i-a fost propusa o functie in club, in cazul in care tranzactia dintre investitori se va materializa.
Dupa un an de la atentatul din Arad, nu exista niciun suspect principal. Procurorii spun ca au muncit mult, dar nimeni nu e trimis in judecata.
Accident grav in Arad! Carambol intre 3 masini si un microbuz | 10 persoane au fost ranite
Un profesor din Arad a declarat venituri de 5000 de euro pe luna din meditatii, arata un raport al autoritatilor.
Dupa victoria de la Praga, 1-0 cu Slavia, in grupele Conference League, CFR Cluj a inregistrat o remiza in compania celor de la UTA Arad, 1-1, in runda a 13-a din Liga 1.
UTA Arad - FC Arges 0-1 Etapa 16 - Superliga Sezon 2022 -2023 Au marcat: Garita 27 Echipele de start:
Un microbuz de transport persoane a fost implicat intr-un accident produsin urma cu putin timp, in judetul Arad. Patru persoane aflate intr-un autoturism au fost ranite.
Campionii mondiali la robotica din Arad nu primesc nicio bursa din partea statului roman, chiar daca in mod normal acest titlu le-ar fi adus 2 burse de merit.
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
Politia a intervenit la Directia de Sanatate Publica Arad, unde unul dintre directori ar fi venit la serviciu cu aparatul cu electrosocuri.
Potrivit unui comunicat transmis ieri de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), accidentul s-a produs intre un tir inmatriculat in Romania, care circula dinspre Arad catre Budapesta, si un microbuz care se deplasa pe ruta Valencia - Bucuresti, in care se aflau 15 cetateni romani.
google-analytics.com